BETROKKEN & PRO-ACTIEF

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris vitae purus. Fusce non lacus placerat, sagittis nequ Morbi nec mauris condimentum, varius ligula ut, egestas risus.

Bekijk onze diensten
OC DEVELOPMENT BV

mooie projecten
realiseer je samen

Onze projecten bestaan uit hoogwaardige stand-alone gebouwen met de focus op appartementen en grond gebonden woningen maar ook totale gebiedsontwikkelingen. Naast het ontwikkelen van nieuwbouw en transformeren van bestaande bouw zijn wij actief betrokken bij maatschappelijke projecten zoals het realiseren van zorg instellingen en en studio complexen voor spoedzoekers.

Werkwijze

projectontwikkeling

Wij hebben diepgaande kennis van alle projectfases van een ontwikkeling en een ruime ervaring op de vastgoedmarkt. Wij initiëren en ontwikkelen nieuwbouwprojecten met een focus op hoogwaardige en luxe afgewerkte woningen.

gebiedsontwikkeling

Gebieden, gebouwen en wijken ontwikkelen met een breed perspectief voor de omgeving is waar wij goed in zijn. Ons netwerk geeft ons de mogelijkheid om nauw samen te werken met grondeigenaren, gemeentes en provincies.

transformatie

De huidige markt biedt veel mogelijkheden tot het transformeren van anders bestemde gebouwen tot woningen of zorg instellingen. Met onze kennis en ervaringen doorlopen wij de bestemmingswijziging tot aan de oplevering van het project.

Bekijk onze projecten

OC Development BV

A
Neutronweg 39 1627 LG Hoorn

Contact